zondag, 2. december 2012 - 18:09

Politieauto met ook flinke schade bij chaos op A58

Goes

Door winterse neerval zijn zondagmiddag zes aanrijdingen geweest op de A58. Door hagel- en sneeuwbuien was het op sommige plekken zo glad geworden dat bestuurders in de slip raakte.

Rond 15.45 uur vonden in beide richtingen van de A58 aanrijdingen plaats op bijna dezelfde locatie ter hoogte van Goes. In totaal waren hierbij vijf auto's betrokken. Twee personen, één volwassene en een kind, zijn met nog onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De vijf auto's zijn weggesleept. De weg was tijdelijk volledig afgesloten voor verkeer

Rond 16.40 uur kwamen zes personenauto's met elkaar in botsing ter hoogte van Arnemuiden. Hierbij raakte niemand gewond. Drie personenauto's raakten betrokken bij een aanrijding op de A58 rond 17.00 uur. Ook hier is niemand gewond geraakt.

Onze fotograaf laat ook een foto zien dat zelfs de politie moeite had de auto uit de slip te houden. Aan het voertuig te zien heeft deze agent ook een flinke aanrijding gehad.

Elders ook glad
Maar niet alleen in Zeeland had men te kampen met gladde wegen en het afhandelen van aanrijdingen. Op de Maassluissedijk in Vlaardingen waren wegen vanochtend al spekglad door sneeuwval. Een bestuurder kon daardoor zijn auto niet meer op de werg houden en kwam tegen een boom tot stilstand.

De bestuurder kon zelfstandig de auto verlaten, maar was wel gewond geraakt. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.
Provincie:
Tag(s):