woensdag, 15. februari 2012 - 17:28

Politie:Ruim 100 tips ontvoerde meisje Oudenbosch

Oudenbosch

De politie heeft inmiddels ruim 100 tips binnen over de ontvoering van een 5-jarige meisje in Oudenbosch. Dit heeft de politie woensdag laten weten.

Het kindje werd donderdagmiddag 9 februari meegenomen door een man in een auto en werd vermoedelijk seksueel misbruikt.

De politie heeft na de opsporingsprogramma's die afgelopen dagen werden uitgezonden tientallen tips binnen gekregen. Zowel Bureau Brabant als Opsporing verzocht besteedde afgelopen dagen aandacht aan de ontvoering en riepen getuigen op zich te melden.

Er werden beelden van Oudenbosch getoond en er werd een signalement gegeven van de dader en de auto waar hij in reed, vermoedelijk een lichtblauwe, oud model Ford Ka of een soortgelijke auto.

Bij elkaar heeft de politie ruim 100 tips binnen gekregen, die worden geïnventariseerd en bekeken op bruikbaarheid. Er zitten meerder bruikbare tips tussen die meegenomen worden in het onderzoek.

De politie bedankt alle melders voor het doorgeven van hun tips. Getuigen die zich nog niet hebben gemeld worden verzocht zich alsnog te melden bij de politie via telefoonnummer 0900-8844. Getuigen die informatie hebben over de dader of de ontvoering, maar die liever anoniem blijven kunnen bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):