maandag, 13. augustus 2012 - 16:38

Porsche Club Holland komt voor een avondrit naar Zeeland

Porsche Club Holland is één van de oudste Porsche Clubs ter wereld. Elk jaar worden er een aantal evenementen georganiseerd. Op zaterdag 18 augustus is er een avondrit in zeeland.

Kijkende naar de inschrijvingen tot op heden zal hieraan worden deelgenomen door zowel de nieuwste modellen maar ook zullen er klassiekers zijn te bewonderen. Kortom een unieke gelegenheid om de mooiste en echte sportauto’s bij elkaar te zien.

Op zaterdag 18 augustus zullen de auto's ontvangen worden in Wemeldinge. De Porsches zijn vanaf circa 17.00 uur te bewonderen op het parkeerterrein een de Binnendijk bij Club Casco (Residence Weumelinghe). Na een heerlijke Zeeuwse mosselmaaltijd zullen om 20.30 uur de eerste Porsches starten voor een oriëntatie rit over de Zeeuwse Eilanden. Om circa 22.30 uur zullen de eerste Porsches worden verwacht bij Buutengaets in Sint Annaland. Hier zullen de verschillende Porsches weer te bewonderen zijn op het parkeerterrein bij de jachthaven.

Aan deze rit mag iedereen deelnemen die in het bezit is van een Porsche ook al bent u geen lid van de club. Deelnemen kan door in te schrijven middels de site www.porsche-club-holland.nl Hier is ook meer informatie over de club en de rit te vinden.
Provincie:
Tag(s):