woensdag, 9. mei 2012 - 14:17

Provincie Flevoland zet schoolbus in

Lelystad

De provincie Flevoland gaat van maandag 14 mei tot en met vrijdag 6 juli aan het werk aan de Oosterringweg in Bant (N715). De N715 krijgt nieuw asfalt en een modern en verkeerveilig uiterlijk: nieuwe lijnen, glasbollen en rammelstroken op en langs de weg.

In mei en juni is het fietspad dicht. De provincie zet daarom een bus in, zodat schoolgaande kinderen van de Oosterringweg in Bant naar school kunnen. De eerste provinciale schoolbus rijdt op maandag 14 mei 2012.

Fase 1 in mei (maandag 14 mei tot en met 8 juni)
In fase 1 wordt gewerkt aan de Oosterringweg vanaf het industrieterrein Bant tot aan het Friesepad. De weg krijgt nieuw asfalt en een nieuw uiterlijk: lijnen, glasbollen en rammelstroken. De weg wordt hierdoor breder.

Fase 2 in juni (maandag 11 juni tot en met 6 juli)
In fase 2 wordt gewerkt aan de Oosterringweg vanaf de rotonde in Bant tot aan Het Rister op het industrieterrein in Bant. Het zelfde werk als in fase 1 vindt hier plaats. De parallelwegen van de Oosterringweg krijgen een nieuwe deklaag.

Omleiding fase 1 en fase 2
Mensen die Bant willen bereiken vanaf de A6 uit de richting Lelystad moeten de afslag Emmeloord Noord nemen. Via de Muntweg en Banterweg rijdt men naar Bant. Ook vanaf Lemmer op de A6 wordt de reiziger via Emmeloord Noord geleid. Vanaf Kuinre naar Bant gaat over de Kuinderweg, Muntweg, Banterweg. Vanaf Marknesse gaat men over de Marknesserweg, Gulden, Kuiderweg, Muntweg, Banterweg.

Friesepad
Tijdelijk mag men op het Friesepad 60 km per uur rijden, zowel in mei als in juni. Dit omdat fietsers worden omgeleid via deze weg.

Industrieterrein
In fase 1 het industrieterrein bereikbaar vanaf de A6 afslag Bant-Luttelgeest. In fase 2 moet het verkeer de afslag Emmeloord Noord nemen op de A6 om het industrieterrein Bant te bereiken.
Provincie:
Tag(s):