maandag, 16. januari 2012 - 8:47 Update: 08-07-2014 0:55

Ranieri: 'Sneijder niet direct zeker van een basisplaats'

(ElfVoetbal)Internazionale is nog slechts zes punten onder koploper Juventus terug te vinden. Dit met dank aan aanvaller Diego Milito, die zondagavond de derby tegen AC Milan bepaalde: 0-1. Oranje-international Wesley Sneijder deed weer eens een kwartiertje mee.

Sneijder stond al sinds november aan de kant met een slepende spierblessure, maar trainde afgelopen week weer volop mee met de groep en maakte zondag als invaller zijn opwachting tegen de Rossoneri, waar Urby Emanuelson en Mark van Bommel vanaf het eerste fluitsignaal in actie kwamen en beide een uitstekende indruk achterlieten.

Zonder Sneijder won Internazionale vijf competitiewedstrijden op rij en volgens trainer Claudio Ranieri is het dan ook niet zo dat de oud-middenvelder van Ajax en Real Madrid zomaar terugkeert in de basis als hij weer volledig fit is. "Sneijder is niet zeker van een basisplaats. Ik moet nu veel keuzes maken. Het is een luxeprobleem. Ik beschik over geweldige spelers als Sneijder en Diego Forlan, die het de laatste weken erg goed heeft gedaan. Ze moeten zich aanpassen in het team. Dan speelt Inter op z'n best. Ik ben in ieder geval niet van plan om van mijn huidige systeem af te wijken."

Het aanwezige journaille vroeg Ranieri na afloop van AC Milan - Internazionale tevens naar de geruchten omtrent de komst van Carlos Tévez (Manchester City). "De Italiaanse media willen wel heel graag dat Tévez naar Milaan komt. Zeg nooit nooit", bleef de 60-jarige keuzeheer daar geheimzinnig over. Tévez wordt tevens gelinkt aan AC Milan en Paris Saint-Germain.
Categorie:
Tag(s):