dinsdag, 14. augustus 2012 - 22:22

Real life soap ‘Jannes op weg naar Ahoy’ op TV Drenthe

Regio

Vanaf maandag 27 augustus t/m vrijdag 7 september zendt TV Drenthe de real life soap ´Jannes op weg naar Ahoy´ uit. Op 8 september treedt de populaire Drentse artiest hier voor meer dan 14.000 fans op.

Dat muziek een hoofdrol speelt in het leven van Jannes is geen geheim, maar er is meer. In de serie ziet u hoe Jannes vol ongeloof midden in Ahoy staat en zich een voorstelling probeert te maken van zijn optreden. Hoe hij ontspanning zoekt op het water, waar hij onder het vissen vertelt over zijn drukke leven, dat met meer dan 300 optredens per jaar misschien toch wel te hectisch is. Ook komen zijn fans aan het woord die zich enorm verheugen op zijn concert. Hardlopen, push ups, Jannes is volop in beweging en doet alles om fysiek in vorm te komen voor één van de hoogtepunten in zijn carrière. We zien hoe het repertoire wordt samengesteld en de eerste schetsen van het decor gemaakt worden. En er is veel muziek.

Een droom van Jannes gaat in vervulling en ook voor de kijker. Alles wat u altijd al had willen weten over Jannes ziet u vanaf maandag 27 augustus op TV Drenthe.
Provincie:
Tag(s):