maandag, 17. december 2012 - 10:44

Recherche onderzoekt steekincident op camping in Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

De recherche stelt een onderzoek in naar een steekincident dat zondagmiddag 16 december 212 rond 17.15 uur op een camping aan de Van Haestrechtstraat heeft plaats gevonden.

Een 22-jarige Poolse man werd daar na een melding met verwondingen aangetroffen in een caravan. Hij werd overgebracht naar het St. Elisabethziekenhuis in Tilburg en is geopereerd. Hij zou niet in levensgevaar zijn. De politie is nog op zoek naar de dader en de precieze plek waar de man gestoken is.

Melding

Zondagmiddag werd rond 17.15 uur een steekpartij gemeld op een camping in Kaatsheuvel. Ter plaatse bleek het om een 22-jarige Poolse man te gaan, die kennelijk, in Nederland gewerkt had en op het punt had gestaan om met zijn vriendin huiswaarts te gaan. Uit de eerste informatie bleek dat het incident 'mogelijk' op een parkeerplaats heeft plaats gevonden, waar precies werd echter gisteravond niet duidelijk. Gelet op de sporen is het niet aannemelijk dat de man in de caravan was gestoken. Het onderzoek wordt vandaag voortgezet.
Provincie:
Tag(s):