woensdag, 15. februari 2012 - 15:00

Rechercheur vergeet overval-dossier op autodak en rijdt weg

Rotterdam

Een rechercheur van de Politie Rotterdam-Rijnmond heeft dinsdagavond een dossier met daarin vertrouwelijke informatie over een overvalonderzoek verloren. Dit heeft de politie woensdag laten weten.

De rechercheur vertrok dinsdag rond 16.30 uur per auto vanaf het hoofdbureau aan politie aan het Doelwater in Rotterdam richting Rotterdam-Zuid.

Ze had het dossier kort daarvoor op het dak van de auto gelegd en is dat vervolgens vergeten. De rechercheur reed richting Rotterdam Zuid over de Mariniersweg, Blaak, Rochussenstraat en ging vervolgens door de Maastunnel in de richting van de A29.

Vertrouwelijke informatie
Het betreft een zwarte leren map met een rits. In het dossier zit al in de publiciteit gebrachte én vertrouwelijke informatie over een aantal overvallen. Zoals kopieën van verhoren, foto’s en persoonlijke informatie van verdachten.

Er is dinsdagavond door een groot aantal politiemedewerkers naar het dossier gezocht, maar helaas zonder resultaat. De politie roept het publiek op het dossier bij aantreffen op een politiebureau af te geven of de politie te bellen via 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):