zondag, 8. april 2012 - 20:36

Record aantal bezoekers voor Paaspop

Schijndel

Met het driedaagse festival Paaspop in Schijndel is het festivalseizoen weer begonnen. Traditiegetrouw is Paaspop één van de eerste festivals in het seizoen.

Maar liefst 51.000 festivalgangers waren het afgelopen Paasweekend in het Brabantse Schijndel getuige van een spectaculaire opening van het festivalseizoen 2012. Dat zijn er ruim 10.000 meer dan vorig jaar, toen Paaspop voor de eerste maal drie dagen was.

Hoewel de weergoden tijdens de voorspellingen in eerste instatie het festival niet goed gezind zouden blijken te zijn, bleef het toch droog op het festivalterrein.

Het festival biedt een combinatie van muziekstijlen. Zo traden dit jaar onder andere Guus Meeuwis, Golden Earring en Within Temptation op, maar konden ook de Heideroosjes en Peter Pan Speedrock worden beluisterd. Voor danceliefhebbers was rising star Hardwell aanwezig, maar ook de Amerikaan Steve Aoki, La Fuente en Sandro Silva waren van de partij.

Vandaag zijn Di-Rect, Rowwen Hèze, Go back to the Zoo en De Dijk de publiekstrekkers op de mainstage en tijdens de paas zonnestralen kan er worden gedanst op muziek van o.a. Roog, Erick E en Lucien Foort.
Provincie:
Tag(s):