vrijdag, 24. februari 2012 - 9:42 Update: 08-07-2014 0:27

Reinout Oerlemans terug op TV

Hilversum

Reinout Oerlemans gaat de komende twee jaar aan de slag als presentator bij de AVRO. De twee partijen hebben vandaag de overeenkomst gesloten.

Oerlemans zal het gezicht worden van grote culturele amusementshows waaronder Strictly Come Dancing. Deze show brengt de AVRO in augustus op het scherm. Daarnaast presenteert hij in oktober het Televizier-Ring Gala 2012.

Peter Lubbers, directeur Media bij de AVRO: ”We zijn erg blij met de komst van Reinout, hij is een presentator in de buitencategorie en past goed bij de ambities van de AVRO. Met name op het gebied van cultureel amusement waar we groots op inzetten. Als presentator kan hij daarnaast een brug slaan als het gaat om de fusieplannen met de TROS."

Reinout Oerlemans: "Het belletje van Peter Lubbers kwam op het juiste moment. Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan bij de AVRO, het is een club waar ik mij thuis voel. Bovendien is het fantastisch om een wereldwijd succes als Strictly Come Dancing zowel te presenteren als te produceren."
Categorie:
Tag(s):