maandag, 5. november 2012 - 19:26 Update: 08-07-2014 0:26

Restaurant La Sirène behaalt Bib Gourmand

Amsterdam

Vandaag is bekend geworden dat Restaurant La Sirène na publicatie in Lekker en Gault Millau nu ook is toegetreden tot de welbekende Bib Gourmand.

Executive Chef Jeroen Bruinsma zwaait sinds 1,5 jaar de scepter in de keuken van Restaurant La Sirène en doet dit niet onverdienstelijk. Zoals de naam La Sirène al doet vermoeden ligt de focus op visgerechten, maar ook de vleesliefhebber is hier aan het juiste adres. Bruinsma richt zich voornamelijk op de traditionele basis, maar dan fris en met een moderne twist.

Bruinsma: “Ik ben er ontzettend trots op wat wij met z’n allen hebben bereikt in het afgelopen jaar. We hebben hier met het hele keukenteam keihard voor gewerkt en het geeft een goed gevoel om de waardering te krijgen van zo’n mooi instituut als Bib Gourmand.”

La Sirène is gevestigd in het internationale Wyndham Apollo Hotel Amsterdam. Het restaurant is gelegen op een unieke plek in onze hoofdstad, daar waar 5 grachten samen komen en heeft een prachtig terras.

Bib Gourmand is onderdeel van de Guide Michelin en presenteert restaurants met een goede prijs-kwaliteitverhouding, waarbij een kwalitatief 3-gangen diner wordt geserveerd onder de € 35.
Categorie:
Tag(s):