donderdag, 23. februari 2012 - 10:10 Update: 08-07-2014 0:54

Robben: 'Triest, de oorlog die nu tegen me wordt gevoerd'

(ElfVoetbal) Hij heeft het gevoel dat er een hetse tegen hem wordt gevoerd. Arjen Robben noemt de hele situatie 'triest'.

Dat vertelde onze landgenoot na afloop van de Champions League-wedstrijd van zijn club FC Bayern München gisteravond (woensdag) bij FC Basel. De Duitse recordkampioen ging, met Robben weer eens negentig minuten op het veld, met 1-0 onderuit. Robben, die de vorige drie wedstrijden vanaf de reservebank moest starten, baalt van de oorlog die tegen hem wordt gevoerd.

"Er zijn één of twee kranten die al twee maanden bezig zijn om een kleine oorlog tegen me te voeren. Het is iets persoonlijks. Ik wil niet iedereen over een kam scheren, maar ik vind het triest", zei de gefrustreerde Robben tegenover Sport 1. Robben kreeg de afgelopen periode harde kritiek te verduren. Bayern-legende Franz Beckenbauer noemde de aanvaller een egoïst. Trainer Jupp Heynkes nam het vervolgens op voor Robben. "Hij is een speler van wereldklasse en dankzij zijn egoïsme is hij zo goed geworden."

Robben zegt nog ritme te missen door een gebrek aan speelminuten. "De situatie is heel moeilijk. Ik kom terug van een zware blessure, speelde drie wedstrijden en toen werd er weer uitgehaald. Net toen ik me goed begon te voelen, werd ik weer onderbroken", vervolgde de 28-jarige Bedummer lichtelijk gefrustreerd. "Daarover heb ik ook met de trainer (Jupp Heynkes red.) gesproken, maar daar ga ik verder niets over zeggen."
Categorie:
Tag(s):