vrijdag, 17. februari 2012 - 9:49 Update: 08-07-2014 0:54

Robin Huisman de Jong nieuwe aanwinst Harkemase Boys

Nadat deze week al Jelmer Slager en Klaas Schotanus werden aangekondigd als nieuwe spelers voor volgend seizoen is het nu de beurt aan Robin Huisman de Jong.

Robin Huisman de Jong (23 jaar) vertrok op zeer jonge leeftijd naar SC Heerenveen. Huisman de Jong doorliep daar de gehele jeugdopleiding. Tijdens die periode speelde hij ook voor het Nederlands Elftal onder 17, onder 18 en onder 19. Drie jaar geleden stond Robin Huisman de Jong ook al voor een overstap naar Harkemase Boys, echter destijds kaapte BV Cloppenburg hem voor de neus van Harkemase Boys weg.

In de seizoenen 2009-2010 en 2010-2011 speelde de centrale verdediger in Duitsland voor BV Cloppenburg. Dit seizoen speelt Robin Huisman de Jong voor zijn oude club SWZ Boso Sneek en volgend jaar zal hij dus voor Harkemase Boys gaan spelen.

“Ik vind Harkemase Boys een fantastische club en blij dat ze dit jaar wederom interesse toonde in mij. Als voetballer is dit voor mij weer een stap voorwaarts. Ik heb ontzettend veel zin om voor Harkemase Boys te gaan spelen en vooral vanwege de sfeer en de fanatieke toeschouwers. Natuurlijk hoop ik ook een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het succes van Harkemase Boys”.
Categorie:
Tag(s):