woensdag, 1. augustus 2012 - 11:58

Rotterdammer beschoten op parkeerplaats Hazeldonk

Breda

Een 29-jarige Rotterdammer is dinsdagavond 31 juli 2012 rond 18.40 uur beschoten op de parkeerplaats bij Hazeldonk West.

Een 29-jarige Rotterdammer is dinsdagavond 31 juli 2012 rond 18.40 uur beschoten op de parkeerplaats bij Hazeldonk West. Het slachtoffer liep een schotwond op. Hij was aanspreekbaar en werd met een ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Het slachtoffer verklaarde dat hij beroofd was van zijn telefoon en een geldbedrag. De schutter zou mogelijk met andere mannen in twee auto's gevlucht zijn. De politie trof ter plaatse wel een 41-jarige Bredanaar, hij is een neef van het slachtoffer. Hij werd aangehouden, zijn eventuele betrokkenheid bij het incident wordt onderzocht. Hij is in verzekering gesteld.

Na het incident werd ook de Belgische politie geïnformeerd. Bij Meer werd door hen op aanwijzing van de bemanning van de politieheli nog een 36-jarige Roosendaler aangehouden. Bij nader onderzoek zijn er echter geen aanwijzingen dat hij betrokken is bij het schietincident.

De politie heeft gisteravond naar aanleiding van een tip ook nog onderzoek in Ulvenhout verricht. De recherche stelt een nader onderzoek in naar de achtergronden van het schietincident. Getuigen worden opgeroepen om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):