zaterdag, 9. juni 2012 - 8:36

Ruzie tussen ex-en leidt tot twee aanhoudingen

Velddriel

Vrijdagavond rond 20.40 uur hielden agenten op de Oude Weistraat in Velddriel een man aan voor bedreiging.

Hij had de vriend van zijn ex-vrouw bedreigd. De moeder van de verdachte raakte gewond doordat zij meegesleurd werd door de auto van de bedreigde vriend. De vriend werd daarop ook aangehouden.

De 34-jarige vriend kwam samen met de ex-vrouw naar de man om de gezamenlijke dochter van de twee ex-en te brengen. Op het moment dat de 34-jarige en de ex het kind hadden afgezet en wilden vertrekken werd het portier van hun auto opengetrokken. De moeder van de ex-man zou vervolgens de vriend enkele malen tegen het hoofd geslagen hebben. Vervolgens kwam de ex-man aanlopen met een riek en bedreigde de 34-jarige met de dood.

Door de actie van de moeder en de ex-man raakte de auto van de 34-jarige beschadigd.

De 34-jarige vriend deed aangifte van bedreiging en van vernieling van zijn auto. Ter plaatse gekomen agenten hielden de verdachte aan. Dit betreft een 37-jarige Kerkdrielenaar.

De moeder van de 37-jarige verdachte raakte gewond doordat zij een stuk met de auto van de 34-jarige werd meegesleurd. Voor haar is een ambulance gekomen, maar zij is uiteindelijk naar de huisarts verwezen. De 66-jarige moeder gaf aan aangifte te willen doen van mishandeling.

De 34-jarige vriend die op het bureau aangifte deed van de mishandeling en de vernieling aan zijn auto werd vervolgens zelf ook aangehouden op verdenking van mishandeling.

De politie zoekt verder uit wat er precies is voorgevallen en maakt proces-verbaal op van de zaak.
Provincie:
Tag(s):