dinsdag, 24. juli 2012 - 21:04

Schaatsen in de zomer

Arnhem

Altijd al eens willen schaatsen zonder dikke jas, sjaal en handschoenen? Dat kan van zaterdag 28 juli t/m zondag 12 augustus in het Jansveld, want deze zomer worden de schaatsen uit het vet gehaald bij het Nederlands Watermuseum!

Op een kunststof ijsbaan van 200 m² groot, naast Brasserie Aquarium en de waterspeelplaats kunnen kinderen en volwassenen hun schaatskunsten al uitproberen. Hiervoor is het niet nodig om zelf schaatsen mee te nemen, de baan is alleen toegankelijk met speciale schaatsen. Deze schaatsen zijn te huur en kosten € 2,00 voor een kind t/m 12 jaar en € 4,00 voor een volwassene. De baan komt van Global Green Ice en is 100% milieuvriendelijk.

De baan is van 10:00 tot 21:00 uur geopend in de periode 28 juli t/m 12 augustus. Naast het schaatsen kan er ook genoten worden van een hapje en een drankje bij Brasserie Aquarium. Daarnaast kun je na het schaatsen op dezelfde dag met 50% korting het watermuseum bezoeken tijdens de openingstijden. Omgekeerd kun je na het museumbezoek voor de helft van de prijs schaatsen. Kom dus allemaal schaatsen bij het Nederlands Watermuseum!

Het Nederlands Watermuseum is een uniek doe-museum over alle aspecten van water in het dagelijkse leven. Een bezoek is voor jong en oud een leuke en leerzame ervaring. Het Nederlands watermuseum is geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Tijdens schoolvakanties is het museum ook op maandag geopend. Voor meer informatie kijk op www.watermuseum.nl.
Provincie:
Tag(s):