dinsdag, 17. april 2012 - 18:43

Slachtoffer (47) schietpartij Waalwijk overleden

Waalwijk

De 47-jarige man, die vorige week dinsdagmiddag op straat werd neergeschoten is vanmiddag in een ziekenhuis overleden. Dit heeft de politie dinsdag bekendgemaakt.

Zoals eerder gemeld was zijn toestand al direct zorgwekkend. Vanmiddag overleed hij ten gevolge van de eerder opgelopen verwondingen. Er zijn nog steeds vijftien rechercheurs met het onderzoek bezig.

De politie kreeg dinsdagmiddag 10 april 2012 rond 14.20 uur een melding dat er zou worden geschoten op de kruising van de Grotestraat / Kruisstraat / Besoyenstraat / Westeinde. Agenten troffen een zwaar gewonde man aan in een steeg naast een woning gelegen aan het Westeinde, nabij de eerder genoemde kruising.

Voorbijgangers verleenden eerste hulp. Het slachtoffer werd met een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. De daders of daders, er wordt gesproken over ten minst twee mannen, waren gevlucht in een bestelbusje.

Eenheden van de politie MW-Brabant en aangrenzende politieregio's hebben naar de dader(s) uitgekeken. Ter plaatse bleek dat vermoedelijk door rondvliegende kogels ook twee ruiten van auto's en een ruit van een winkel beschadigd waren.

Medewerkers van de technische recherche hebben ter plaatse een sporenonderzoek ingesteld.
Provincie:
Tag(s):