maandag, 6. februari 2012 - 9:40 Update: 08-07-2014 0:54

Sneijder blikt terug: 'Er is een hoop gebeurd'

(ElfVoetbal) Rodney Sneijder werd zondagmiddag op spreekkoren getrakteerd door de supporters van zijn eigenlijke werkgever, Ajax. De 20-jarige middenvelder behaalde met FC Utrecht een 0-2 overwinning in de Amsterdam ArenA, alweer de vierde zege op rij van de Domstedelingen op de Amsterdammers.

"Er is een hoop gebeurd, ook rondom deze wedstrijd", begint Sneijder zijn relaas, terugblikkend op de competitiewedstrijd in Amsterdam. "Wat? Dat maakt niet uit. Verder zeg ik er niets over. Ik ben blij dat we hier met FC Utrecht hebben gewonnen." Wel wordt het broertje van Wesley Sneijder geraakt door het verval van de Amsterdamse club. "Het is nooit leuk om te zien dat het niet goed gaat met zo'n grote club. Dit is niet goed. Ook niet voor het Nederlandse voetbal."

Over het competitieduel was Sneijder duidelijk. "Ajax heeft vandaag nauwelijks uitgespeelde kansen gehad. Dat zegt genoeg, lijkt me. Op deze manier had ik zelf ook mee kunnen spelen bij Ajax." De Utrechter gaat in maart om de tafel met zijn werkgever. "Ik sta tot 2013 bij Ajax onder contract en denk dat ik in het huidige elftal niet zou misstaan. Nee, ik maak me geen enkele zorgen over mijn ontwikkeling", zegt Sneijder tegenover De Pers en De Telegraaf.
Categorie:
Tag(s):