maandag, 23. april 2012 - 21:06

Spectaculaire dagen tijdens de Boomkroonpad Carving Cup

Drouwen

Op zaterdag 5 en zondag 6 mei vindt bij Buitencentrum Boomkroonpad in Drenthe de “Boomkroonpad Carving Cup” plaats. Een tweedaags festijn waar motorzaagkunstenaars uit heel Nederland het tegen elkaar opnemen. Het wordt een spectaculaire wedstrijd, waarbij de deelnemers slechts twee middelen tot hun beschikking hebben: een robuuste boomstam en een motorzaag. Wie is er het handigst met de zaag en zaagt in twee dagen tijd het mooiste kunstwerk?

In totaal doen er zo’n 20 houtzaagkunstenaars aan de wedstrijd mee. Deelnemers komen uit het hele land naar het Boomkroonpad toe om daar hun kunsten te laten zien. De deelnemers maken zeer verschillende houtkunstwerken. Het is een hele kunst op zich om dit met een motorzaag te bewerkstelligen. Welke creaties er deze keer worden gezaagd is nog onbekend; zeker is wel dat het weer een groot spektakel zal worden.

De Boomkroonpad Carving Cup vindt plaats op zaterdag 5 en zondag 6 mei van 11.00 — 17.00 uur bij Buitencentrum Boomkroonpad, Steenhopenweg 4 te Drouwen. De toegang is vrij. Voor meer informatie kunt u kijken op www.carvingcup.nl.
Provincie:
Tag(s):