zondag, 29. april 2012 - 9:53

Stadjer aangehouden na steekincident

Groningen

De politie heeft zaterdag een 27-jarige man uit Groningen aangehouden. De Stadjer wordt ervan verdacht in de nacht van vrijdag op zaterdag een 29-jarige man uit Zevenbergen te hebben neergestoken. 'De verdachte meldde zich zaterdagmorgen vrijwillig aan het politiebureau', meldt de politie.

Woordenwisseling
Rond 4.15 uur kreeg de politiemeldkamer een melding van een steekincident in de Kleine Haddingestraat in Groningen. Agenten troffen een grote groep mensen op straat aan. Twee mannen ondersteunden het bebloede slachtoffer. Het bleek dat de 29-jarige man na een woordenwisseling meerdere malen met een steekvoorwerp was gestoken.

De dader was er na het steekincident vandoor gegaan. Het slachtoffer werd met onbekend letsel en met spoed door een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De politie stelde direct een uitgebreid onderzoek in.

Ingesloten
De verdachte werd voor verder onderzoek ingesloten in het cellencomplex aan de Hooghoudtstraat. Hij zal de komende dagen uitgebreid worden gehoord over de toedracht van het steekincident.

Het onderzoek is in volle gang. Het slachtoffer werd met inwendige verwondingen opgenomen in het ziekenhuis en is zaterdag geopereerd.
Provincie:
Tag(s):