dinsdag, 15. mei 2012 - 12:12 Update: 08-07-2014 0:52

Steijn: 'Ik heb het maximale uit deze groep gehaald'

Den Haag

(Elf Voetbal) ADO Den Haag eindigde dit seizoen op de vijftiende plaats in de Eredivisie. Coach Maurice Steijn van ADO Den Haag blikt terug op het seizoen 2011-2012 en kan het gehele seizoen in één woord samenvatten: "Teleurstellend"

Dat vertelt de oefenmeester in een interview met GroenGeelHart.tv. De hoofdtrainer is echter wel van mening dat hij het maximale uit de spelersgroep heeft gehaald.

"Ik denk gezien de omstandigheden dat ik het maximale uit deze groep heb gehaald. Het enige wat ik mezelf kan verwijten is dat misschien een keer een verkeerde wissel heb gepleegd of misschien een enkele keer iets te aanvallend of verdedigend heb gespeeld," aldus Steijn.

Steijn kijkt ook terug op zijn eigen prestaties. "Als ik mezelf iets kan verwijten is het dat ik heel veel hebt willen doen, " aldus de oefenmeester die zich meer op het eerste wil gaan richten. "Ik ben verantwoordelijk geweest voor veel dingen binnen de club zoals de jeugdopleiding en de scouting, waardoor ik me dit seizoen niet volop op het eerste kon focussen."

Verder wordt er gesproken over het evaluatiegesprek met Mark van der Kallen en Paul Beijersbergen, zijn ervaringen met Louis van Gaal, de vertrekkende mensen onder zijn leiding en maakt de coach bekend welke spelers zich dit seizoen het beste hebben ontwikkelt.

Ook geeft de oefenmeester tekst en uitleg over de matige prestaties van de nieuwe aankopen en vertelt waarom ADO Den Haag volgend jaar een beter seizoen gaat draaien.
Categorie:
Tag(s):