zondag, 18. maart 2012 - 15:43

Stel krijgt op zelfde tijdstip ernstig ongeval op verschillende plekken

IJhorst

Een stel uit IJhorst is in de nacht van zaterdag op zondag apart van elkaar betrokken geweest bij een ernstig ongeval. De aanrijdingen vonden op vrijwel het zelfde moment plaats, op verschillende plekken.

Het ongeluk met de 48-jarige vrouw gebeurde op de Veldhuisweg in IJhorst. Het slachtoffer is in een flauwe bocht naar links tegen een boom aan de rechterkant van de weg gereden. In een ziekenhuis in Zwolle is de vrouw aan haar verwondingen bezweken.

Vrijwel op hetzelfde moment dat de melding kwam over het ongeluk op de Veldhuisweg in IJhorst, had op de J.J. Gorterlaan in Staphorst ook een ongeval plaatsgevonden waarbij een auto in een sloot was beland. De 46-jarige bestuurder uit IJhorst, patner van 48-jarige vrouw, is in een flauwe bocht rechtdoor gereden en heeft daarbij een boom aan de rechterkant van de weg geraakt waarna hij in een droge sloot tot stilstand kwam. De man is door de brandweer uit de auto bevrijd waarna hij met onbekend letsel naar een ziekenhuis in Zwolle is gebracht.
Provincie:
Tag(s):