woensdag, 7. november 2012 - 20:44

Stoffelijk overschot in het Dwingelderveld gevonden

Dwingeloo

De politie heeft woensdagmiddag in het bos aan de Spieregerweg (N855) het levenloze lichaam van een onbekend persoon aangetroffen. Het lichaam werd bij een zoektocht door leden van de Mobiele Eenheid van de politie ontdekt.

De Mobiele Eenheid (ME) startte woensdagochtend een zoektocht in de bossen van het Dwingelderveld. Dit deed zij naar aanleiding van de verdwijning van de 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo.

Berend Smit wordt sinds zondagmiddag 4 november vermist. De familie en de politie maken zich ernstig zorgen over de vermissing van de man. De politie vroeg voor zijn vermissing aandacht in de media.

Omstreeks 12.00 uur troffen politiemensen een stoffelijk overschot in een bosperceel aan. Omdat de politie niet uitsluit dat de gevonden persoon door een misdrijf om het leven is gekomen startte de recherche direct een groot onderzoek. De politie zette het gebied van de vindplaats af.

Forensische rechercheurs zijn met een uitgebreid sporenonderzoek in en rondom de vindplaats van het stoffelijk overschot begonnen. De politie onderzoekt de doodsoorzaak van het slachtoffer. De politie heeft de identiteit van het slachtoffer nog niet kunnen vast kunnen stellen.
Provincie:
Tag(s):