woensdag, 23. mei 2012 - 22:00

Straatdealers slijten wiet aan agenten

Maastricht

De politie heeft dinsdagavond twee mannen van 44 en 18 jaar oud opgepakt op de Kesselskade in Maastricht voor drugshandel. Het duo probeerde wiet te verkopen aan twee agenten in burger.

Agenten in burger werden door de 44-jarige man aangesproken en kregen het aanbod om drugs te kopen. Toen de agenten zeiden dat ze wel interesse hadden werd een zich in de buurt bevindende tweede persoon, de 18-jarige gebeld. Deze kwam met de fiets ter plaatse. Hij ging naast de agenten op een bankje zitten en haalde een zakje met wiet tevoorschijn. Hierop werd het tweetal aangehouden. Ze bleken dertig gram van het spul bij zich te hebben.

Roermond
In Roermond is dezelfde avond een 31-jarige man uit Deurne aangehouden op verdenking van handel in wiet. Na een melding dat er gedeald zou worden in de omgeving van het Zwartbroekplein troffen agenten drie personen aan bij een bankje op de Minderbroederssingel. Bij de man uit Deurne kwamen diverse zakjes met hennep aan het licht. Na zijn aanhouding bleek op het bureau dat hij in het bezit was van ruim 40 gram hennep. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. De politie blijft actief controleren om drugsdealers aan te pakken en overlast tegen te gaan.
Provincie:
Tag(s):