vrijdag, 5. oktober 2012 - 15:43

Straatroof in de Walstraat in Vlissingen

Vlissingen

In de nacht van 4 op 5 oktober, om ongeveer 04.15 uur, is een straatroof gepleegd in de Walstraat in Vlissingen. Een 20-jarige jongeman uit Vlissingen is van zijn portefeuille beroofd door onbekenden.

De Vlissinger was, wegens het feit dat hij zich had misdragen, een kroeg uitgezet. De portier van de kroeg was nog op zoek naar zijn tas en de man stond buiten te wachten. Een paar mannen kwamen naar de Vlissinger toe en probeerden zijn portefeuille uit zijn zak te halen. Dit lukte niet, omdat de Vlissinger op de deur van het café bonkte.

Even hierna kreeg de Vlissinger zijn tas terug van de portier en ging hij lopend op weg naar huis. Hij liep door de Walstraat toen hij ineens aangevallen werd door onbekenden. Hij kwam ten val en merkte dat zijn portefeuille uit zijn zak gepakt werd. Nadat zijn portefeuille geroofd was, zijn de daders weggerend.

De 20-jarige is hierop teruggelopen naar de kroeg. Daar heeft één van de portiers ons gebeld en twee bikers zijn naar het café gereden. Daar deed het slachtoffer zijn verhaal en op verzoek van de collega's is hij meegegaan naar het bureau om daar aangifte te doen. Hij vertelde wat er allemaal gebeurd was en dat is op papier gezet door de agenten in Vlissingen.
Provincie:
Tag(s):