vrijdag, 1. juni 2012 - 18:47

Strengere maatregelen om antibioticagebruik te verlagen

De Onstwedder volleybalclub VCO’72, viert dit jaar haar 40-jarig jubileum. Dit viert de club met een feestelijke jubileumdag in de nieuwe sporthal De Bast.

Sinds 1 januari trainen en spelen de volleyballers hun wedstrijden in deze mooie accommodatie. Voor de leden is dit fantastisch. Voorheen trainden de volleyballers in de kleine gymzaal aan de Landlaan en speelden ze hun thuiswedstrijden in Vlagtwedde. Na veertig jaar heeft de club nu alle faciliteiten onder één dak. ,,Een mooier cadeau hadden we niet kunnen bedenken’’, zegt voorzitter Herman Mulder.

VCO ’72 viert het jubileumfeest met (oud-)leden, vrijwilligers, sponsors en andere betrokkenen op zaterdag 9 juni, de dag dat het Nederlands elftal de eerste EK-poulewedstrijd tegen Denemarken speelt. Na een verkleed volleybaltoernooi vanaf 15.00 uur is er een buffet met gelegenheid om de voetbalwedstrijd op groot beeldscherm te bekijken. In de avonduren is er een feest met de grote Ik hou van VCO quiz. Mulder: ,,Het wordt zeker een supergezellige jubileumdag.’’
Provincie:
Tag(s):