zondag, 13. mei 2012 - 13:12 Update: 08-07-2014 0:27

Teleurstellende Moederdag reden voor overspel

Volgens een recent rapport van Ashley Madison, de beruchte Amerikaanse website voor getrouwde mensen die vreemd willen gaan, krijgen ze een enorme stormloop van vrouwelijke lidmaatschappen de dag na Moederdag. Dit meldt vreemdgaan.nu op zijn site.

De statistieken geven aan dat op een reguliere maandag zich tussen de 2500 en 3000 getrouwde vrouwen aanmelden als nieuw lid. In 2009 waren er dat de dag na Moederdag 24.000 en in 2010 zelfs ruim 31.000. 67% van de nieuwe vrouwelijke aanmeldingen waren thuisblijfmoeders. Na Valentijnsdag is dit de tweede drukste dag van het jaar!

Volgens Noel Biderman, de oprichter van Ashley Madison verwachten vrouwen op Moederdag dat ze in het zonnetje gezet worden door hun partners. Echter, voor vrouwen die al het gevoel hebben niet gewaardeerd te worden, is Moederdag een voortzetting van gevoelens verwaarlozing en teleurstelling.

Hij legt uit dat vrouwen om andere redenen dan mannen een affaire hebben. Mannen zijn meestal uit op seks terwijl vrouwen de neiging hebben om naar aandacht te zoeken die ze thuis niet krijgen. Dit gebrek aan aandacht geeft hen vaak het gevoel dat ze overbodig zijn en voedt hun behoefte aan bevestiging.

Vrouwen gaan meestal vreemd om emotionele redenen, omdat ze niet het gevoel hebben geliefd, gerespecteerd, gewaardeerd of aantrekkelijk gevonden te worden. Dagen als Moederdag en Valentijnsdag zijn erg belangrijk voor hen. Vrouwen verwachten beloond te worden voor alles wat ze doen voor hun families.

Aan mannen dus het advies om hunvrouw op Moederdag te laten zien hoeveel je van haar houdt en hoeveel je haar waardeert. Anders heeft Ashley Madison er de maandag na Moederdag weer een nieuw lid bij!
Categorie:
Tag(s):