donderdag, 12. januari 2012 - 22:28

Terneuzen Forum over China

Terneuzen

De gemeente Terneuzen organiseert het Terneuzen Forum als zij specifieke onderwerpen breed wil bespreken met experts, betrokkenen en belangstellenden.

Zo stond eerder al de Binnenvaart als onderwerp centraal tijdens een Terneuzen Forum. Op 19 januari staat het Terneuzen Forum in het teken van China.

Op de thema-avond zal uitgebreid worden gesproken over de samenwerking tussen Terneuzen en China en hoe overheid, onderwijs en ondernemers hier in de toekomst mee verder gaan. Er zijn nu al samenwerkingsverbanden met een aantal steden, waaronder Gaoyou. Ook zijn zogenaamde Memoranda Of Understanding getekend. In relatie tot onderwijs en zorg wordt nagedacht over uitbreiding van de bestaande samenwerking met China.

Tijdens het Terneuzen Forum gaan vertegenwoordigers van bedrijfsleven, China Business Association en Kamer van Koophandel in op de stand van zaken. Tevens worden de mogelijkheden besproken om aan te sluiten bij een handelsmissie naar China die gepland staat in april 2012.

U kunt het Terneuzen Forum bijwonen als u geïnteresseerd bent. Het volledige programma vindt u hier. De aanvang is 19.30 uur en de bijeenkomst vindt plaats in het stadhuis van Terneuzen. U moet zich om organisatorische redenen vooraf (uiterlijk 17 januari) aanmelden via het e-mailadres r.vanleest@terneuzen.nl.
Provincie:
Tag(s):