zaterdag, 28. januari 2012 - 10:54 Update: 08-07-2014 0:27

Theatertournee Los Angeles, The Voices daverend succes

De allereerste theatertournee van Los Angeles, The Voices gaat zaterdagavond in Vredenburg Leidsche Rijn te Utrecht in première.

Afgelopen woensdag speelden Gordon, Remko Harms, Roy van den Akker, Richy Brown en Peter Strykes al een try out in Theater De Tamboer in Hoogeveen en zetten de zaal compleet op z’n kop. Een medewerkster van het theater, die daar al ruim 32 jaar werkt, had nog nooit zo’n enthousiast publiek in de zaal meegemaakt. Het belooft vanavond dan ook een spetterende avond te worden.

Dertien jaar geleden begon Gordon ook al eens met een theatertournee, maar wegens acute gezondheidsredenen moest hij deze toen op de eerste speeldag annuleren. Gordon is dan ook erg blij en trots dat het er nu eindelijk van komt.
'Met deze groep, de prachtige nummers die we de afgelopen twee jaar hebben verzameld en het fantastische live-orkest onder leiding van Maurice Luttikhuis kan het niet meer misgaan. En dat bleek ook wel uit de reacties afgelopen woensdag.
We hebben er enorm veel zin in en hopen dat het publiek overal zo enthousiast is', aldus Gordon.

Ook coproducent Albert Verlinde is erg enthousiast. 'De show 'Because we believe' zit vol muzikale hoogteopunten, zoals de de solo's van de mannen die staande ovaties opleveren, maar ook het emotionele 'Mijn Laatste Lied Voor Jou' brengt de zaal compleet in vervoering.'

Informatie over 'Because we Believe'
De theatershow 'Because we Believe' bevat de grootste hits van zowel het debuutalbum 'Los Angeles, The Voices' als het zeer succesvolle tweede album 'Because we Believe' en werd begeleid door een groots live orkest onder leiding van Maurice Luttikhuis. Ook zingt 'Los Angeles, The Voices', samen met gastartieste Belinda Vermeer (Opera Familia, finalist Holland’s Got Talent) hun teruggetrokken inzending voor het Nationaal Songfestival 'Luchtkasteel'.

'Because we Believe' is een samenwerking tussen Albert Verlinde Entertainment en Gordon Made in Holland en is nog tot en met 17 maart 2012 te zien in de Nederlandse theaters. Voor meer informatie en kaartverkoop zie www.losangelesmusic.nl.
Categorie:
Tag(s):