dinsdag, 10. april 2012 - 14:03

Trijntje Oosterhuis presenteert “Wrecks We Adore” tour

Na de succesvolle ontvangst van haar nieuwe single 'Happiness' en de release van haar nieuwe album “Wrecks We Adore” in het vooruitzicht, wordt het de hoogste tijd voor een clubtour door Nederland. Trijntje Oosterhuis trapt haar tour in september af in Patronaat in Haarlem. De kaartverkoop start op zaterdag 14 april en loopt via de desbetreffende zalen.

Trijntje Oosterhuis is een van de topvocalisten van Nederland. Zij was jarenlang het gezicht van Total Touch maar heeft zich ook zeker bewezen als zeer succesvol solozangeres. Zij zong onder andere met grote namen als Queen, Andrea Bocelli, Marco Borsato en Lionel Richie. Met een indrukkende lijst aan albums achter haar naam staat haar volgende albumrelease gepland op vrijdag 13 april.

Voor Wrecks We Adore is de zangeres een samenwerking aangegaan met niemand minder dan Anouk. Naast Anouk, die het album heeft geproduceerd en heeft meegeschreven aan de nummers, heeft het Zweedse duo Tore Johansson en Martin Gjerstad meegewerkt aan het album. Het resultaat is een bijzonder verrassend album waar Trijntje een nieuwe muzikale weg is ingeslagen. Dit heeft een album opgeleverd waarop Trijntje, zoals ze zelf zegt, 'zingt alsof mijn leven ervan afhangt'.

Op vrijdag 30 maart ging op vrijwel alle radiostations de nieuwe Trijntje single 'Happiness' in première. Deze werd direct goed opgepakt en later op die dag bombardeerde 3FM de gloednieuwe single tot Megahit. Met deze positieve energie omtrent het nieuwe geluid en het nieuwe album is Trijntje Oosterhuis er klaar voor om het clubcircuit wederom helemaal voor zich te winnen.
Categorie:
Tag(s):