vrijdag, 13. april 2012 - 20:35

Trio aangehouden met gestolen goederen

In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de politie drie mannen aangehouden van 25, 32, 45, en 52 jaar, allemaal zonder vast woonadres in Nederland. Ze waren in het bezit van een grote hoeveelheid gereedschap die vrijwel zeker afkomstig is van diefstal.

De politie kreeg donderdagavond een melding dat in het Geserbos een grote hoeveelheid tuingereedschap lag, verstopt onder een laag takken. Agenten gingen posten in de omgeving en na enige tijd kwamen de vier verdachten aanrijden in een vrachtauto met aanhanger en een bestelauto. De goederen werden ingeladen en de drie reden het bos weer uit.

Daarna werden ze in Meppen op de Mepperstraat aan de kant gezet door andere surveillance-eenheden. De vier verdachten zijn aangehouden en ingesloten voor een nader onderzoek. De beide voertuigen zijn in beslag genomen. In de voertuigen trof de politie een grote hoeveelheid elektrisch gereedschap aan en tuingereedschap, waaronder zitmaaiers. Er wordt nu onderzocht wat de herkomst van deze goederen is. Alle aangetroffen goederen zijn in beslag genomen.
Provincie:
Tag(s):