zondag, 27. mei 2012 - 17:30

Twee jongens zwaar mishandeld en beroofd

Rijssen

In de vroege ochtend van zondag 27 mei zijn twee jongens uit Almelo zwaar mishandeld. Politie Twente is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

Omstreeks 04.30 uur fietsen de twee jongens, 19 en 17 jaar oud, vanaf een uitgaansgelegenheid naar huis. Op de Reggesingel in Rijssen, ter hoogte van de spoortunnel, werden zij door een onbekend aantal personen zwaar mishandeld en van hun fietsen beroofd. Een automobiliste zag dat op het fietspad gevochten werd en is direct gaan kijken wat er aan de hand was. Zij trof de twee mishandelde jongens aan en heeft direct eerste hulp verleend. De jongens zijn met onbekend letsel door ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

Politie Twente is een onderzoek gestart en is op zoek naar mensen die iets hebben gezien van de mishandeling, of informatie hebben die van belang kan zijn voor het onderzoek. Zij worden verzocht contact op te nemen met het rechercheteam Rijssen-Holten van Politie Twente. Dit kan door te bellen naar 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):