zaterdag, 17. maart 2012 - 13:07

Twee mannen aangehouden na reeks vernielingen

Renesse

Op de Rampweg zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01.00 uur twee Brabanders van 28- en 34 jaar aangehouden voor vernielingen.

Een getuige had omstreeks 00.15 uur gezien dat het twee inzittenden van een auto op de Hogezoom autobanden hadden lek gestoken. Bij het wegrijden zouden ze nog schade hebben veroorzaakt aan een andere auto. Agenten gingen ter plaatse.

Tijdens het opnemen van de verklaring van de getuige kwam een nieuwe melding van een bungalowpark in de buurt. Daar waren mogelijk ook autobanden lek gestoken en zou er ruzie zijn tussen gedupeerden en de mogelijke daders.

De agenten gingen snel ter plaatse. Om escalatie te voorkomen werden de mogelijke daders, de twee Brabanders, aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Renesse. Tijdens transport naar Torentijd werden de agenten diverse malen beledigd door n van de verdachten. Ook gaf die een trap tegen de schuifdeur van de politiebus die daardoor schade opliep. Beide mannen zijn zitten vast voor verder onderzoek.
Provincie:
Tag(s):