donderdag, 8. maart 2012 - 15:41

Twee mannen aangehouden op verdenking diefstal

Enschede

Donderdagnacht zijn twee mannen aangehouden nadat hun voertuig door agenten was gecontroleerd. Het duo wordt verdacht van diefstal van stroomkabels.

Omstreeks 03.15 uur controleerden agenten een auto op de Elferinksweg in Enschede. De auto bleek niet APK te zijn gekeurd en was niet verzekerd. Tijdens de controle zagen de agenten inbrekerswerktuig in de auto liggen. Vervolgens werden in de kofferbak meerderde goederen aangetroffen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn, waaronder grondkabels, verlengkabels en kabelhaspels. De twee inzittenden van de auto werden aangehouden op verdenking van diefstal in vereniging. Het gaat om een 21-jarige man uit Goor en een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. De goederen die in de auto werden aangetroffen en vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn, zijn in beslag genomen.

Tot nu toe heeft de eigenaar of hebben de eigenaren van de goederen zich nog niet gemeld. Herkent u de goederen op de bijgaande foto’s als zijnde uw eigendom, dan wordt u verzocht zich te melden bij het rechercheteam Enschede van Politie Twente. Dit kan door te bellen naar 0900-8844 of anoniem via bel M. 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):