donderdag, 29. maart 2012 - 18:14

Twee meisjes in kofferbak meegenomen

Geldrop

De politie heeft woensdagavond en donderdagochtend in totaal vijf jongeren uit Geldrop aangehouden omdat ze betrokken zouden zijn geweest bij het meenemen van twee meisjes in de kofferbak van een auto.

Woensdag rond 17.30 uur kwam bij de politie de melding binnen dat op de Laan van Tolkien twee meisjes door een aantal jongens in de kofferbak van een auto werden geduwd. De jongens waren ook ingestapt en de wagen was weggereden.

Terwijl de politie aan het zoeken was naar de auto, liet de vader van een van de meisjes weten dat ze inmiddels weer ongedeerd thuis waren. Op basis van het kenteken van de wagen zijn agenten naar de woning van de eigenaar in Geldrop gegaan. Ze hebben de 18-jarige man daar rond 18.30 uur aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek. De auto is in beslag genomen.

Uit verder onderzoek kwam de politie bij de vier andere verdachten uit. Ze zijn allemaal donderdagochtend vroeg in hun woningen in Geldrop aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek. Het gaat om drie jongens van 15 jaar en een 13-jarige jongen. Het zijn bekenden van de twee meisjes. De politie onderzoekt nog wat er woensdagmiddag precies is gebeurd.
Provincie:
Tag(s):