zondag, 9. december 2012 - 16:50

Twee personen gewond na woningoverval in Roosendaal

Roosendaal

Bij een overval in een woning aan de Boulevard in Roosendaal raakten twee aanwezige personen gewond. Het gaat om de bewoner (76) van het pand en een 37-jarige bezoeker. Het misdrijf vond plaats op zaterdagavond 8 december 2012.

Vermoedelijk vier mannen drongen zaterdagavond rond half zeven de woning binnen. De daders eisten geld en drugs. De hoofdbewoner en de kennis, die toevallig aanwezig was, werden mishandeld. Zij gingen allebei per ambulance naar het ziekenhuis voor medische behandeling en konden in de loop van de avond weer naar huis.

Na de overval startte zette de politie de omgeving af in de speurtocht naar de voortvluchtige overvallers. Een politiehond assisteerde de zoekactie. In een Burgernet bericht vroeg de politie het publiek om uit te kijken naar de daders. Hierop kwamen meteen enkele reacties binnen, die nader worden onderzocht. Rechercheurs stelden een buurtonderzoek en verzorgden de opvang van de beide slachtoffers. Forensisch rechercheur zochten in en rond de woning naar achtergebleven sporen van het delict.
Provincie:
Tag(s):