donderdag, 23. februari 2012 - 14:58

Twee straatroven in korte tijd in regio Venray

In Venray en Leunen zijn woensdagavond twee straatroven gepleegd. De politie onderzoekt of er een verband is tussen beide zaken.

In Venray werd even na negen uur een 15-jarige jongen uit die plaats door een man en een vrouw op de fiets ingehaald op de Merseloseweg. Het slachtoffer moest met zijn fiets stoppen en werd bedreigd met een mes. Daarna gingen de daders er met zijn telefoon vandoor.
Het ging om een blanke man van ongeveer 20 jaar oud en 1.85 m groot. Hij droeg een witte pet en een glimmende jas. De vrouw was blank, ongeveer 18 jaar oud, 1.65 m groot, lang zwart krullend haar tot over haar schouders. Ze droeg een zwarte glimmende jas.

Kort na de beroving in Venray werd op de Horsterweg in Leunen een soortgelijke straatroof gepleegd. Daar werd een 52-jarige vrouw uit Horst even voor tien uur door een man en vrouw op een fiets van haar portemonnee beroofd. Ook dit slachtoffer was op de fiets.
De man droeg een capuchon met bontrand. Zijn leeftijd werd geschat tussen de 20 en 30 jaar oud. De vrouw had donker haar en droeg een zwarte korte jas. Ook haar leeftijd werd tussen de 20 en 30 jaar oud geschat.
Provincie:
Tag(s):