maandag, 23. april 2012 - 12:46

Twee tieners aangerand

Breukelen

Twee meisjes zijn zondagavond door een man aangerand.

Rond 21.15 uur liepen twee meisjes van 14 en 15 jaar uit Breukelen samen hard. Omdat het hard begon te regenen, ging het tweetal schuilen bij een flat aan de Orttswarande. Zij zagen dat een man langs de flat in de richting van de Kanaaldijk Oost liep. Toen het weer opklaarde, renden de meisjes verder en haalden de man in. Hij rende vervolgens achter hen aan en op de Broekdijk Oost betaste hij hen beiden onzedelijk. Daarna ging hij er in de richting van de Narcis vandoor.

Burgernetactie
De geschrokken meisjes gingen naar huis, waarna de politie werd gewaarschuwd. Agenten stelden een onderzoek in de omgeving in en de politiemeldkamer startte een Burgernetactie. Dat leidde niet tot het aantreffen van de verdachte.

Signalement

Het gaat om een lichtgetinte man, tussen de 20-30 jaar, 1.70-1.75 meter lang en een fors postuur (dikke buik en benen), bol gezicht, brede neus, zwart haar en grote handen. Hij droeg een zwarte baseballpet, legergroene jas met bontkraag, zwarte glimmende trainingsbroek met witte strepen (Adidas) en witte gympen.

Aan getuigen die de verdachte op zondagavond op of in de omgeving van de Orttswarande/Kanaaldijk Oost/Broekdijk Oost hebben gezien of die hem menen te (her)kennen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000
Provincie:
Tag(s):