dinsdag, 27. november 2012 - 13:24

Twee van de drie gestolen shovels teruggevonden

Beesel/Venlo

De politie heeft twee shovels die dinsdagochtend bij een boerderij in Beesel zijn gestolen teruggevonden. Dit meldt de politie dinsdag.

Rond 04.30 uur dinsdagochtend kreeg de politie melding van diefstal van de twee landbouwvoertuigen bij een boerderij op de Sint Jozefdijk. Een shovel werd korte tijd later aangetroffen in een maïsveld in het nabij gelegen Swalmen.

Door onderzoek kon ook de tweede shovel door de politie worden teruggevonden in een vrachtwagen op de Veestraat in Schinnen. De vrachtwagen is in beslaggenomen en de shovel gaat terug naar de eigenaar. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen met informatie over deze diefstal zich op te melden bij de politie.

Afgelopen zaterdagavond werd er tussen 18.00 uur en 22.00 uur aan de Postweg in Venlo ook een shovel weggenomen. Het gaat om een shovel van het merk Liebherr, type 524, geel met een witte cabine. Het voertuig heeft enige tijd op de parkeerplaats van een nabij gelegen tennishal gestaan en de politie is dan ook op zoek naar getuigen die dit landbouwvoertuig zaterdagavond hebben zien rijden.
Provincie:
Tag(s):