maandag, 23. januari 2012 - 22:59 Update: 08-07-2014 0:54

Twente hakt na gesprek tussen McClaren en Coelho knoop door

(Elf Voetbal) Jojoën. Een mooi woord. Maar komt hij nu wel of niet naar FC Twente? Het antwoord rond de mogelijke komst van Jaja Coelho kan nog steeds niet gegeven worden.

De 25-jarige spits zou graag naar Enschede komen. Althans dat meldt diens zaakwaarnemer. FC Twente twijfelt nog over de komst van de Braziliaan. Om een beter beeld van hem te krijgen, staat er komende woensdag een persoonlijk gesprek tussen de aanvaller en trainer Steve McClaren gepland. Dat meldt TC/Tubantia. Daarin hoopt de Britse oefenmeester een beter beeld te krijgen van Coelho.

Jakson Avelino Coelho, zoals zijn naam voluit is, staat onder contract bij Al Ahli in Dubai. Daar zou hij twee miljoen euro per jaar opstrijken. Maar de sportieve uitdaging is er natuurlijk niet groot. Daarom wil hij graag terugkeren naar Europa. In Nederland werd hij zeven jaar geleden opgepikt door Feyenoord, maar een wedstrijd zou hij er nooit spelen.

Een werkvergunning kon niet worden rondgemaakt. Feyenoord stalde hem bij KVC Westerlo in België. Later speelde hij voor Getafe, CR Flamengo, KRC Genk, nogmaals KVC Westerlo, Metalist Kharkov, Trabzonspor en sinds deze zomer in de zandbak in Qatar.
Categorie:
Tag(s):