zondag, 29. januari 2012 - 17:37

Uden zaterdagavond 5 keer 'bezocht' door inbrekers

Uden

Er zijn afgelopen zaterdag in de hele regio Uden, Vught, Veghel, Sint Oedenrode en Oss negen inbraken in woningen gemeld. 'Zaterdagavond is er alleen al in Uden vijf keer een inbraak in een woning gemeld', meldt de politie zondag.

In de Oude Maasstraat was men bij twee woningen door het dakraam naar binnen geklommen, en ook in de Schepel kwam men door een dakraam de woning binnen.

Verder werd er ingebroken in een woning aan Efferen en aan de Gording. Bij de woning aan Efferen werden de daders gestoord door een buurvrouw die gerommel hoorde, ze belde de politie en in de tussentijd gingen de inbrekers er van door.

Uit een woning aan de Zonneweilaan in Vught werden koffiecups gestolen, meer schade dan buit omdat er wel een ruit vernield was. Bij een woning aan de Scheiweg in Veghel was het voor de derde keer raak. Bij een appartementencomplex aan de Pastoor Pankenstraat in Sint Oedenrode had men geprobeerd de toegangsdeur open te breken. Dat was gelukkig niet gelukt.

In de Roellstraat in Oss werd een raam opengebroken en nam men een geldkistje met geld weg. 'De politie kan niet ieder huis bewaken, we zijn afhankelijk van opmerkzame burgers die direct opvallende situaties melden. Ziet u iets verdachts bel 112', aldus de politie.
Provincie:
Tag(s):