donderdag, 20. september 2012 - 11:17 Update: 08-07-2014 0:46

Utrecht hoopt op terugkeer aanvoerder tegen Roda JC

(Elf Voetbal) Een terugkeer van haar aanvoerder. Daar hoopt FC Utrecht op. De voortekenen op een comeback van Nana Asare zijn gunstig.

Morgenavond (vrijdag) gaan de Domstedelingen op bezoek bij Roda JC Kerkrade. Met een 1-0 overwinning op Ajax in de broekzak, maar wel met schorsingen voor spits Alexander Gerndt en talent Anouar Kali. Daarom zou een terugkeer van Asare, die ontbrak in de beladen confrontatie tegen FC Utrecht, nog extra van pas komen.

Diens hamstringblessure lijkt genezen. Gisteren speelde hij gewoon mee tijdens het groepsspel op de training, meldt AD Sportwereld. Voor Jacob Mulenga (hamstringblessure) en Johan Martensson (enkelblessure) was dat nog niet het geval. Zij staan vooralsnog op de lijst met twijfelgevallen. Spits Leon de Kogel is hoogstwaarschijnlijk basisklant tegen Roda JC. Talent Cedric Badjeck is de man achter hem op de bank.

De terugkeer van Asare zal niet ten koste gaan van zijn vervanger tegen PSV, Tommy Oar. Hij lijkt opnieuw verzekerd van een basisplaats, omdat Adam Sarota waarschijnlijk de plek van Kali overneemt, achter het middenrif. Asare start dan vanaf rechts, mits Wouters in zijn opstelling vasthoudt aan Duplan als 'tien'. De Fransman kan ook vanaf rechts spelen. Oar speelt dan net als tegen PSV als linkermiddenvelder, rekent het dagblad voor.
Categorie:
Tag(s):