zaterdag, 16. juni 2012 - 15:53 Update: 08-07-2014 0:29

Vaderdag doorbrengen op circuit van Zandvoort

Zandvoort

Voor wie zijn vader morgen écht wilt verrassen maar voor Vaderdag nog niks heeft gekocht, kan altijd nog uitwijken naar het circuit van Zandvoort.

Daar wordt zondag het Fast Car Festival gehouden. Het is het ultieme auto-evenement gericht op de sportieve, exclusieve en performance gerichte auto’s. Denk hierbij ook aan droom auto's (vader & zoon dagje), auto lifestyle, racerij, gridgirls, tuning 2.0, hotrods en nog veel meer.

Fast Car Festival is een levensstijl waarin vooral mannen zich kunnen vinden. Met een passie voor exclusieve en sportieve auto’s en natuurlijk een flinke dosis humor.

Alle automerken en types zijn welkom op Fast-Car Festival, passend binnen het performance/exclusieve thema. Ook sportieve klassieke iconen, zoals de Golf 1, AE86, Delta Integrale, klassiekere Porsche 911 zullen op dit evenement te zien zijn!

Naast al het mooie blik is er voor het mannelijke oog ook nog wat anders om te aanschouwen. Acht bloedmooie vrouwen streden de afgelopen tijd om Miss Superlaps te worden. Rond 13.00 uur zal in de pits bekend worden gemaakt wie van de meiden zich Miss Superlaps 2012 mag noemen.
Categorie:
Tag(s):