dinsdag, 22. mei 2012 - 23:24 Update: 08-07-2014 0:51

Van Bommel: 'Uitfluiten Robben een schande'

(Elf Voetbal) Mark van Bommel kan zich niet vinden in de manier waarop de aanhang van FC Bayern München zich heeft gedragen tijdens de oefenwedstrijd FC Bayern München - Nederland (3-2). Invaller Arjen Robben werd bij elk balcontact uitgefloten door zijn eigen publiek.

"Dit is een schande", aldus Van Bommel, komend seizoen contractspeler van PSV, tegenover SBS6. Robben miste afgelopen zaterdag een strafschop in de verlenging van de Champions League-finale tegen Chelsea, dat uiteindelijk na een strafschoppenreeks zou winnen. "Het is schandalig hoe het publiek met Robben omgaat. Kijk eens wat hij hier de afgelopen jaren allemaal gepresteerd heeft. Hij miste zaterdag nu die penalty, maar was wel degene die hem wilde nemen. Je moet blij zijn als je zo'n speler bij je club hebt. Wat er hier gebeurt kan absoluut niet."

Van Bommel haalde tevens het feit aan dat Robben onlangs zijn contract bij FC Bayern München heeft verlengd. "Als ik in zijn schoenen stond, dan was ik daar nu wel over gaan nadenken", zegt de aanvoerder van het Nederlands elftal, die zelf een verleden heeft bij FC Bayern München.
Categorie:
Tag(s):