woensdag, 4. april 2012 - 15:47 Update: 08-07-2014 0:53

Van Bronckhorst verlengt contract bij Feyenoord

Rotterdam

(Elfvoetbal) Giovanni van Bronckhorst heeft zijn contract bij Feyenoord verlengd. De assistent-trainer tekent een contract tot de zomer van 2013 in Rotterdam Zuid.

"Dit is voor mij een bijzonder moment. Het trainerschap is nog relatief nieuw voor mij. Ik ben ontzettend blij dat ik me ook volgend seizoen op deze manier voor Feyenoord kan blijven inzetten", aldus Gio.

Patrick Lodewijks, Jean-Paul van Gastel en Koeman vormen samen met Van Bronckhorst ook dit seizoen de technische staf. "Werken als trainer met deze staf en spelers bevalt uitstekend. Ik leer elke dag van de andere trainers en beleef veel plezier aan het werken met de spelers. Ik vind het mooi om de jongens te helpen, om mijn ervaring met hen te delen."

Technisch directeur Martin van Geel: "We zijn er heel blij mee dat Giovanni zijn enorme ervaring in de absolute top ook volgend seizoen blijft delen met onze spelers. Hij is ambitieus en krijgt volgend seizoen met het volgen van de cursus Coach Betaald Voetbal nog meer bagage. Wat ons betreft blijft hij nog vele jaren als trainer aan de club verbonden."
Categorie:
Tag(s):