donderdag, 24. mei 2012 - 11:10

"Van twee walletjes eten" met honkbalknuppel beslecht

Maastricht

De politie in Maastricht heeft vannacht een 25-jarige inwoner van die stad aangehouden die ervan wordt verdacht de 48-jarige vriend van zijn moeder te hebben geslagen met een honkbalknuppel. De reden: de vriend hield er nog een andere vriendin op na.

Rond middernacht kwam er een melding bij de politie binnen over een ruzie in een woning aan het Spinetplein. Eenmaal daar aangekomen bleek de 48-jarige bewoner klappen te hebben opgelopen. Duidelijk werd dat de aangehouden man samen met zijn 55-jarige moeder en een 52-jarige inwoonster van het Belgische Lanaken naar de woning van het slachtoffer waren gekomen. De twee genoemde dames waren er achter gekomen dat zijn beiden dé vriendin van de 48-jarige man bleken te zijn en wilden verhaal halen.

De 48-jarige man had 'ter verdediging' een honkbalknuppel in huis. Die werd uiteindelijk niet door hem gebruikt, maar de 25-jarige zoon wist deze te bemachtigen en sloeg het slachtoffer daarmee. Die heeft daar enkele pijnlijke botten en een bijzonder zere kaak aan over gehouden. Wat het aandeel van de 'bedrogen vriendinnen' in de kloppartij is zal uit onderzoek en verhoren moeten blijken.
Provincie:
Tag(s):