dinsdag, 30. oktober 2012 - 20:22

Vanaf 30 oktober strijden zes dames om titel beschermvrouwe Sluiskiltunnel Terneuzen

De eerste aflevering van ‘Boorvrouw gezocht’ is vanaf vandaag te bekijken op www.pzc.nl, www.boorzoektvrouw.nl en vanavond vanaf 19.30 uur via CTV Zeeland. 43 vrouwen reageerden op de oproep van de Sluiskiltunnel om zich aan te melden als beschermvrouwe van de tunnelboorploeg.

Een deskundige jury, onder voorzitterschap van Commissaris van de Koningin Karla Peijs heeft uit alle inzendingen zes vrouwen genomineerd: Evelien de Visser uit IJzendijke, Pascal Dallinga uit Sluiskil, Anika Luteijn uit Axel, Jerina Pladdet uit Hoek, Riekje Toorenaar uit Retranchement en Dianna Lauwereijs uit Hulst.

Spannende televisiestrijd start 30 oktober
De komende weken gaan deze vrouwen in een spannend TV-programma de strijd met elkaar aan. Welke vrouw kan het beste een tunnel dopen? Wie bakt de lekkerste taart en weet het meest van de boormachine waarmee de tunnel wordt geboord? Vanaf vandaag maakt u kennis met de vrouwen en kunt u wekelijks de verrichtingen van de dames volgen via www.pzc.nl, www.boorzoektvrouw.nl en op TV via CTV (dinsdagavond om 19.30, 20.30 en 23.30 uur).

Iedereen kan stemmen
Iedereen kan elke week op zijn favoriete beschermvrouwe stemmen via www.pzc.nl/boorzoektvrouw en www.boorzoektvrouw.nl. Elke week wordt de tussenstand bekend gemaakt. Ook de jury kent elke week punten toe. Uiteindelijk kiezen zowel het publiek als de jury elk hun favoriete vrouw voor de klus. Deze twee vrouwen dopen op 17 januari 2013 het startpunt voor de noordelijke en de zuidelijke tunnelbuis.
Provincie:
Tag(s):