dinsdag, 4. september 2012 - 21:20

Veel positieve reacties op ultieme zoekpoging vermiste Monika Tanova

Rotterdam

De politie Rotterdam-Rijnmond heeft veel positieve reacties gekregen van burgers op de website www.helpmonikavinden.nl. 'Tot nu toe zijn er 22 reacties binnengekomen naar aanleiding van de website', meldt de politie dinsdag.

De website www.helpmonikavinden.nl is sinds dinsdag 4 september, de verjaardag van Monika, te bekijken. Om zoveel mogelijk aandacht voor de website te genereren, zijn vanochtend op drukbezochte plekken in Rotterdam flyers uitgedeeld met verwijzing naar de website.

Op de plaatsen waar Monika op de dag van haar verdwijning vermoedelijk is geweest, plaatste de politie stickers in de vorm van voetstappen op het trottoir met verwijzing naar de website.

Reacties
Onder grote belangstelling van de pers vond vanmorgen een bijeenkomst plaats voor genodigden. Na een toelichting van de teamleider van het onderzoek, brainstormden diverse aanwezigen met elkaar over mogelijke scenario’s en wat de politie mogelijk nog kan onderzoeken. De ouders van Monika waren ook bij deze bijeenkomst aanwezig. Er leefden diverse vragen bij de aanwezigen.

Ook op de website zijn tot nu toe 22 reacties achtergelaten. Dit varieert van aanvullende vragen met betrekking tot het onderzoek tot aan tips en scenario’s. De politie zal de komende dagen op deze vragen een antwoord proberen te geven en deze terugplaatsen op de website www.helpmonikavinden.nl. Hetzelfde geldt voor de mogelijke scenario’s.

Via twitter krijgt de politie ook positieve reacties op het initiatief. Veel mensen retweeten de tweets over de vermissing en de aandacht voor de website.

Diverse media zoals het NOS-journaal, RTL Boulevard, RTV Rijnmond, Opsporing Verzocht en Hart van Nederland besteden vanavond aandacht aan de vermissing van Monika.

Het team dat de vermissing onderzoekt, wil via deze weg iedereen bedanken voor de reacties tot nu toe, het meedenken in het onderzoek en het retweeten van alle berichtgeving rondom de vermiste Monika Tanova.
Provincie:
Tag(s):