zaterdag, 18. februari 2012 - 17:43

Verbrande lichaam is 44-jarige Helmondse vrouw

Knegsel

De identiteit van de vrouw, wiens verbrande lichaam op dinsdagmiddag 14 februari werd aangetroffen in een bosperceel op de Urnenweg in Knegsel, is inmiddels vastgesteld.

Het slachtoffer betreft de 44-jarige Jolanda Weber uit Helmond.

Het politieonderzoek naar de dood van de 44-jarige Jolanda Weber is in volle gang. Uit het onderzoek blijkt dat Jolanda Weber, op dinsdag 14 februari 2012 (Valentijnsdag) voor het laatst is gezien in de Helmondse wijk "De Eeuwsels". De vrouw zou vermoedelijk die dinsdagochtend op een fiets via het Piet van Bokhovenpad in Helmond zijn weggereden in onbekende richting. Later die middag werd haar stoffelijke overschot in een bosperceel aan de Urnenweg te Knegsel aangetroffen. Voor zover het rechercheteam bekend droeg Jolanda Weber die dag een bruine jas met capuchon. De capuchon was voorzien van een bontkraag. Verder droeg zij een blauwe spijkerbroek met daaronder werkschoenen. Jolanda was in het bezit van een grijze schoudertas.

Het rechercheteam wil graag in contact komen met getuigen die Jolanda Weber op dinsdag 14 februari 2012, Valentijnsdag, hebben gezien of gesproken. Ook is het team op zoek naar de fiets waar Jolanda zich vermoedelijk mee heeft verplaatst. Het betreft een zogenaamde omafiets, zwart, met een lamp op het stuur bevestigd. Aan weerszijde hingen opvallende fietstassen, met een gevlamd motief in 4 kleuren blauw.

Getuigen worden verzocht contact op te nemen met het rechercheteam via 0900-8844. Anoniem melding doen is ook mogelijk, bel dan 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):