donderdag, 16. augustus 2012 - 23:25

Verdachte aangehouden op verdenking mishandeling twee meisjes Groest

Hilversum

Donderdagmiddag is op het bureau in Hilversum een 20-jarige inwoner uit Amsterdam aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de mishandeling van twee meisje op de Groest in Hilversum op vrijdag 3 augustus. 'De man meldde zich aan het bureau', meldt de politie donderdag.

Het 15-jarig meisje uit Hilversum en een 18-jarig meisje uit Nederhorst den Berg werden zwaar mishandeld na een woordenwisseling over sigaretten. Per ambulance zijn de meisjes naar het ziekenhuis vervoerd, het 15-jarige meisje heeft een gebroken been overgehouden aan de mishandeling, het 18-jarige meisje een hersenschudding en een gekneusde voet.

De politie Gooi en Vechtstreek is nog steeds op zoek naar getuigen van de zware mishandeling. Uit onderzoek is gebleken dat er rond de twintig mensen getuige zijn geweest van het incident, echter drie mensen hebben zich gemeld.

Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900 8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800 7000. Hierbij wordt benadrukt dat melding doen via Meld Misdaad Anoniem ook volledig anoniem is.
Provincie:
Tag(s):